tag:blogger.com,1999:blog-7220186972540889018.post5627207450163183914..comments2024-02-15T17:44:46.771+01:00Comments on Zielona Pokrzywa: Biszkopt bezglutenowyZielona_pokrzywahttp://www.blogger.com/profile/07505180783201625599noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7220186972540889018.post-15362850698553738282016-05-02T09:38:02.920+02:002016-05-02T09:38:02.920+02:00Cukier zamienilabym ewent.na ksylitol, stewie lub ...Cukier zamienilabym ewent.na ksylitol, stewie lub brazowy cukier. Jeżelí chodzi o miód,wydaje mi sie za ciężki w konsystencji i ciasto będzie mniej wyrośnięte i bardziej mokre. Także zamienniki tak,tylko te sypkie aby białko nie opadło.Zielona_pokrzywahttps://www.blogger.com/profile/07505180783201625599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7220186972540889018.post-75340619449639849172016-05-02T00:59:00.147+02:002016-05-02T00:59:00.147+02:00Czy można pominąć cukier, czy jest on konieczny? A...Czy można pominąć cukier, czy jest on konieczny? A jeżeli tak, to czy można zastąpić go innym słodzidłem, np. miodem?Anonymousnoreply@blogger.com